Boadella opta a tenir internet gratuït via satèl·lit un any

El municipi és un dels catorze de l'Estat que s'han presentat a un concurs de l'operador Hispasat

12.05.2017 | 08:50
El satèl·lit és l´alternativa per a tenir internet

Boadella i les Escaules és un dels catorze municipis que competeixen en un concurs d'àmbit estatal per aconseguir connexió gratuïta via satèl·lit durant un any. Hispasat, l'operador de satèl·lits de comunicacions, donarà al guanyador la connexió de banda ampla a internet de 30 Mbps. El 17 de maig es donaran a conèixer els tres pobles finalistes.

Als catorze pobles els uneix la impossibilitat de tenir accés a internet o que la tenen amb una qualitat baixa. Els pobles han hagut de presentar els projectes creatius per participar en el concurs d'Hispasat "#en REDatupueblo" i optar a la connexió gratuïta via satèl·lit un any.

Amb el concurs es pretén reduir les diferències i fomentar l'ús del satèl·lit com a alternativa tecnològica per portar connectivitat de banda ampla a zones remotes o despoblades d'Espanya on no hi ha accés a internet o és de baixa qualitat. El concurs té com a objectiu donar a conèixer la solució que el satèl·lit ofereix al problema de la desconnexió digital en aquestes regions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema