Els restaurants amb estrella Michelin de l´Alt Empordà oferiran un menú especial, Nit d´estrelles. És un dels actes dins el programa gastronòmic de la celebració dels 50 anys d´Empuriabrava. El sopar serà l´hotel Port Salins l´1 de juny pel preu de 120 euros i estarà inspirat en l´entorn natural.

Els xefs participants seran el del restaurant Miramar, Paco Pérez -tres estrelles-, Joan i Màrius Jordà de l´Hotel Empòrium -una estrella- de Castelló; i Javier Cabrera del restaurant Els Brancs de l´Hotel Vistabella -una estrella- de Roses. Proposaran un menú inspirat en el patrimoni natural i paisatgístic de la badia de Roses i el seu entorn natural amb un parc natural de cap de Creus i els Aiguamolls de l´Empordà com a protagonistes.

«L´Empuriabrava nit d´estrelles» és una vetllada, segons l´Ajuntament, «única» per poder degustar un menú elaborat pels xefs dels tres restaurants amb estrella, un menú a vuit mans «que intenta fer valdre el millor dels productes de l´Empordà i traslladar la gastronomia d´una de les badies més belles del món al plat».

L´activitat està inclosa al programa dels 50 anys en l´apartat gastronòmic que pretén reivindicar la qualitat de l´oferta gastronòmica i els esforços per ser una destinació de referència pel que fa a la gastronomia.

El sopar es posarà a la venda a partir de demà a les dotze del migdia.