La Policia Local de Roses ha destruït 2,2 tones de material comissat de la venda ambulant il·legal durant l´estiu passat. Es tracta de set mil articles requisats en 107 decomisos, principalment al passeig Marítim.

La majoria dels objectes interceptats corresponen a articles de roba i complements, com ara samarretes, polos, bosses de mà, carteres, cinturons, ulleres i rellotges, i també productes de petita electrònica, joguines lluminoses i material de perruqueria africana. Tot aquest material ha restat dipositat durant aquest temps en el magatzem habilitat per la policia a aquest efecte. Després dels terminis legals establerts aquest matí s'ha procedit a la destrucció del material, la majoria falsificacions de primeres marques.

La Policia Local de Roses va activar entre els mesos de maig i setembre de l'any passat un servei específic de detecció i control de venda il·legal en el municipi, durant el qual va arribar a comptabilitzar les 107 intervencions -8 de les quals consistents en dispositius extraordinaris realitzats conjuntament amb Mossos d´Esquadra i Guàrdia Civil- que van donar com a resultat l'aixecament de 97 actes i el decomís d´un total de 7.000 articles (2,2 tones de material), que han estat destruïts avui.