El regidor de la CUP de Figueres Lluís Armengol va anunciar públicament ahir que deixa el seu càrrec per dedicar-se íntegrament a les polítiques socials de la ciutat. Al seu lloc, prendrà el relleu Oriol Turró, de 36 anys i psicòleg a la unitat de Neurologia de l'hospital Santa Caterina.

Segons va explicar Armengol, «el dia a dia de la regidoria marca unes dinàmiques que absorbeixen totes les hores de dedicació i aquest fet no em permet dedicar les hores que m'agradaria a les polítiques socials de la ciutat, que representa l'espai on més còmode em sento treballant».

També va afirmar que, malgrat que ja no exercirà de regidor, seguirà participant en el projecte que la CUP té per a Figueres, centrant-se en aquest àmbit de les polítiques públiques.

El regidor de la CUP va aclarir que quan va acceptar anar de número 2 a les eleccions municipals de l'any 2015, va deixar oberta la possibilitat de fer el relleu de regidor a mitja legislatura, ja que la seva formació, essent un projecte col·lectiu, «permet fer aquest canvi amb tota normalitat».

Un nou representant

A partir d'ara, el lloc de Lluís Armengol serà ocupat pel seu nou substitut, Oriol Turró. Durant la roda de premsa d'ahir va voler expressar que agafa aquest relleu «amb ganes d'aportar noves mans per fer front a aquest repte institucional i sumar col·lectivament i ampliar el nostre radi d'acció».