L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha estat víctima d'una suplantació d'identitat a través de missatges de whatsapp. Mindan ha tingut coneixement que s'ha difós una captura de pantalla amb una suposada conversa que pel context sembla indicar que es produeix amb el regidor Carles Pàramo. Ella manifesta la seva intenció de prescindir a les eleccions vinents d'un dels actuals regidors, Juan Manel Fernández, conegut com a "Ferdy". Mindan ha informat que té previst aquest matí posar una denuncia als Mossos d'Esquadra.

L'alcaldessa ho ha fet públic al mur del facebook on explica que ahir al vespre li van fer arribar la captura de pantalla amb la conversa on se suplanta el seu nom i la seva imatge. Manifesta a en Carles el poc interès de continuar dos anys més amb el regidor. També li diu que "un cop et retiris faré el meu propi grup" i que no vol a en Ferdy, com és conegut el regidor a qui qualifica de "curt, curt". La resposta és que dóna molts vots perquè és de Beas de Segura.

Mindan fa broma amb les faltes d'ortografia i el fet que ella no té el telèfon que apareix a la imatge. Però manifesta que "lamento constatar que la manca d'arguments polítics "d'alguns" serà substituïda per una campanya bruta i rastrera". Aprofita per donar suport al regidor: "sóc molt fan dels meus amics i al Juan, el respecto, l'admiro i l'estimo".

Juan Manel Fernández és regidor d'Infraestructures i Serveis. Ha estat notícia les darreres setmanes per la seva acció solidària de pedalar 1500 quilòmetres, de Roses a l'ermita del Rocío, per a recaptar diners per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

L'alcaldessa ha rebut un allau de comentaris de suport al seu mur, entre ells molts representants polítics.