Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 51 anys acusat d'assaltar quatre benzineres de l'Alt Empordà i provar-ho en una altra del Gironès. Va ser en aquest últim cop que la policia va detenir-lo quan anava a recollir el seu cotxe que havia amagat en una zona propera a l'establiment. En total el lladre es va emportar 1.615 euros dels quatre assalts que va poder perpetrar. L'home utilitzava armes blanques com ganivets o destrals per intimidar els treballadors de les benzineres. Després de declarar davant el jutge ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Atrapat un atracador de benzineres quan anava a realitzar un assalt en un establiment de Sant Gregori (Gironès). Els Mossos l'han pogut relacionar amb quatre atracaments més que va dur a terme a l'Alt Empordà, d'on va aconseguir emportar-se més de 1.600 euros. El primer dels cops es va produir el 26 de gener al terme municipal de Fortià (Alt Empordà).

L'home va entrar en una benzinera, va amenaçar la treballadora amb un ganivet, i es va endur els diners de la caixa, 900 euros. Aquest, de fet, va ser l'atracament on es va emportar un botí més gran.El segon assalt va tenir lloc el 2 d'abril a Pedret i Marzà, també a l'Alt Empordà. L'home va operar de la mateixa manera que el cop anterior, però en aquest cas es va poder emportar 350 euros. La descripció que van donar els testimonis va permetre als Mossos relacionar els dos atracaments.

El tercer va ser el 3 de maig en una benzinera de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). En aquest cas el lladre es va emportar 225 euros i les declaracions de la treballadora coincidia amb els anteriors. El quart cop que va perpetrar va tenir lloc el 13 de maig de nou a l'establiment de Fortià. Aquest cop va intimidar la treballadora amb una destral i va fer-se amb 140 euros.

Finalment els Mossos el van detenir quan pretenia atracar la benzinera de Sant Gregori. Tot i que l'home va fugir corrent amb un passamuntanyes quan va ser descobert, els agents van muntar un dispositiu als voltants del vehicle de l'assaltant i el van acabar detenint quan va tornar. Després de declarar davant el jutge de guàrdia de Figueres, l'home va quedar en llibertat amb càrrecs.