El jutjat de Figueres ha enviat a presó l'home que en va apunyalar un altre el passat cap de setmana a Cadaqués. El tribunal ha decretat presó provisional, tot i que l'acusat en podria sortir perquè s'ha fixat una fiança per eludir la pena de reclusió.

Segons fonts judicials, el jutjat ha pres aquesta decisió després d'atribuir a l'home un delicte per una temptativa d'homicidi i un altre per lesions. L'acusat -de 39 anys i nacionalitat boliviana- va quedar detingut la matinada de diumenge després d'haver apunyalat un altre home. El succés va passar en una zona de bars de Cadaqués, coneguda com La Felipa.

La policia va rebre l'avís al voltant de les 6 del matí de diumenge, després que la víctima i l'agressor, ambdós de nacionalitat boliviana, es discutissin i un d'ells clavés un ganivet a l'espatlla de l'altre. En el moment dels fets tant un com l'altre estaven en un important estat etílic, segons va informar l'ACN. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Figueres i l'agressor va resultar detingut.

En canvi, l'altre incident del cap de setmana a Cadaqués va acabar amb llibertat per a l'arrestat. L'home acusat de ferir un policia local d'un cop de peu a la cara s'havia d'asseure diumenge al banc dels acusats del jutjat de Figueres per fer un judici ràpid, tot i que al final no es va celebrar. El tribunal ara ha citat l'home -de 22 anys i nacionalitat britànica- per a mitjans de juny, per fer un judici penal.