El parc aquàtic de Roses Aquabrava obre avui les portes i ho fa en el seu trenta aniversari. El 1987 s'estrenaven unes instal·lacions turístiques que cada any es renoven per oferir novetats als visitants. Per aquest estiu s'ha ampliat el Tropic Island, una de les zones infantils on hi haurà dos nous tobogans i mini raftings.

El parc situat a l'entrada de Roses, a la carretera de Cadaqués, estarà obert cada dia de les deu del matí a les set de la tarda i aquest estiu celebrarà les tres dècades.

El parc disposa de dinou atraccions, una part per a petits. Algunes hi són des dels seus inicis i altres han anat incorporant-se al llarg dels anys en un esperit de "renovació constant". "Emisteriós Black Hole, l’octospeed amb les seves 8 pistes ràpides per baixar a un ritme trepidant i molt divertit i a més amb pantalles on surt la velocitat de baixada i qui guanya, la piscina d’onades, l’Anaconda…i la Cobra, una atrevida atracció per tallar la respiració" que és de les darreres a incorporar-se són algunes de les que destaquen des del parc aquàtic.

A banda de les atraccions aquàtica disposa de serveis diversos de restauració, botigues, terrasses, wifi o aparcament gratuït.