La cinquena edició dels Tastets Surrealistes de Figueres donarà el tret de sortida el 15 de juny amb la participació de 22 restaurants que oferiran els menús especials fins al 15 de juliol.

El recorregut gastrosurrealista, que rep el patrocini d'Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí, s'inaugurarà el dijous 15 de juny amb una festa oberta al públic.

Cada restaurant oferirà plats d'inspiració daliniana amb el format habitual de sis tastets maridats amb cervesa Inèdit Damm.

Els menús oscil·laran dels 15 als 25 euros. Aquest any s'ha pujat el preu màxim, segons han informat, per tal que els millors restaurants de la ciutat puguin participar amb els seus millors productes i qualitat.

La inauguració, que estarà oberta a tothom, comptarà amb l'actuació dels Pinocchio. Serà a la plaça Gala Salvador Dalí de set a nou del vespre. Es podran degustar qualsevol dels tastets surrealistes dels restaurants participats maridats amb la cervesa Inèdit per un preu de tres euros el tiquet. Cada tiquet permet degustar dos tastets i una copa.

L'anterior edició va ser un èxit. Es van arribar a servir 6.100 menús.