L'autòpsia revela la mort violenta de l'home trobat a Sant Pere Pescador

Els Mossos investiguen els fets d'aquesta mort per asfíxia · La víctima ha resultat ser un veí de Figueres desaparegut diumenge

14.06.2017 | 07:16

Els forenses van practicar l'autòpsia ahir al cadàver que va aparèixer en un aparcament a tocar de la platja gran de Sant Pere Pescador. El resultat de l'examen els va revelar que l'home va morir asfixiat, i que tenia lesions internes que evidencien l'etiologia homicida de la mort.

La víctima va resultar ser Enric Pagès Teixidor, un veí de Figueres, d'uns 82 anys, que va desaparèixer aquest passat diumenge. La víctima era vidu, tenia tres fills, i en més d'una ocasió s'havia absentat durant moltes hores, cosa que no va fer saltar les alarmes quan no va tornar dissabte a la nit. L'endemà mateix la família va presentar una denúncia fent constar la seva desarició.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van localitzar el cadàver de l'home dissabte a la nit, després que una dona truqués al telèfon d'emergències a dos quarts de deu denunciant el fet des d'aquella zona. L'home estava tapat amb fulles i amb els pantalons abaixats. Tampoc duia documentació.

A primer cop d'ull, el cos, situat en una zona de pas molt freqüentada pels banyistes, no presentava cap tipus de signe extern de violència. Tot i que tenia un cop, no semblava que hagués estat provocat per una arma.

Els Mossos d'Esquadra van tornar diumenge a l'escenari i buscar informació per poder aclarir com s'havia produït la mort. L'Àrea d'Investigació Criminal és qui es va posar al capdavant del càrrec després de la troballa del cadàver, una investigació que ha capitanejat el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

El lloc on es va localitzar el cadàver també esta considerada una zona d'intercanvis sexuals i els Mossos investiguen si la mort hi pot estar relacionada. Una de les hipòtesis és que el robatori podria haver estat el mòbil de l'agressió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema