Una baralla de matinada al carrer Sant Pau de Figueres, a l'exterior d'un polèmic local, va posar en alerta ahir de nou els veïns de la zona que es queixen de les molèsties que els ocasiona. L'Ajuntament ha advertit que obrirà tants expedients com sigui necessari fins que es resolgui el conflicte.

Els aldarulls es van repetir la matinada de dimarts. Es va alertar la Policia Local que es va desplaçar fins a la zona. Va localitzar els dos individus principals responsables a la plaça Triangular al mateix carrer. Estava previst que s'interposessin denúncies creuades. Els agents van apaivagar el conflicte i els dos homes haurien marxat.

El nou incident, però, va generar aquella nit noves queixes veïnals per les molèsties de l'establiment en els darrers dos dies. Els dos individus es creu que haurien sortit del local. Des de l'Ajuntament han informat que la situació no és nova.

Hi ha hagut múltiples queixes per aldarulls, per sorolls, fins i tot per sospites de tràfic d'estupefaents relacionades amb el local. En cada ocasió l'Ajuntament ha obert un expedient. N'hi ha hagut per diversos motius i, segos han assegurat, continuaran pressionant fins que es resolgui definitivament el conflicte.

El bar està situat al carrer Sant Pau, a tocar la Rambla, una zona residencial. La ubicació i l'activitat generen conflictes veïnals.