L'Escala ha posat en servei avui la platja per a gossos. Es tracta d'un tram de la platja del Rec del Molí, a la zona propera al rec. S'ha senyalitzat i delimitat. Avui es dona la temporada d'estiu oficialment per inaugurada amb l'activació del servei de vigilància i socorrisme a les platges que prestarà Creu Roja.

L'Ajuntament havia sol·licitat autorització a Costes per destinar un total de més de 2.000 metres quadrats a la platja per a gossos (des de la passera d'accés fins al rec), però finalment només s'ha autoritzat un espai de 610 metres quadrats, que ja han quedat delimitats amb una tanca de fusta. Així, també s'hi ha hagut d'habilitar un camí per anar des de la passera fins a la zona autoritzada per a gossos. Aquest tram ha quedat també senyalitzat a partir d'avui.

El regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez, ha fet una crida als usuaris a ajudar a mantenir-lo en les millors condicions possibles.

La platja per a gossos és la novetat d'aquest any però en els darrers dies s'han anat acabant els treballs per posar a punt totes les platges i la col·locació de boies que les delimiten per mar.