La psicològa Laura Albó va oferir a Figueres una conferència-taller per tal de tractar els conflictes que es poden donar amb els fills. Durant la trobada amb pares que es va celebrar a la llar d'infants Sol Solet va oferir eines per al maneig per a una millor convivència amb els fills.

La problemàtica quan hi ha més d'un germà, sobretot un d'adolescent va ser un dels molts temes tractats als quals es van oferir diferents possibilitats per a resoldre'l. Albó va recordar als pares que entre els 11 i 14 anys continuen sent petits i necessiten l'atenció dels pares. Buscar la complicitat del germà, anticipar-se al que passarà, explicar les conseqüències d'un comportament no desitjat i pensar sempre en el que necessiten van ser alguns dels consells. Per a la psicòloga, s'ha de detenir el comportament no acceptable i donar oportunitats als nens per a expressar els seus sentiments.

La psicòloga infantil està especialitzada en trastorns de la conducta alimentària i obesitat. Ofereix xerrades periòdicament a diferents llocs per aportar eines i resoldre dubtes als pares que ajudin a educar els fills.