L'Ajuntament de Roses disposarà de 400 noves places d'aparcament gratuït davant de mar. Està acabant d'adequar uns terrenys al costat de la riera Trencada, entre el carrer de Coma Pedrosa i l'avinguda de Rhode. Es tracta d'un terreny sorgit de l'agrupació de vuit finques que s'han comprat en els darrers anys.

Les obres que s'estan portant a terme tenen un termini d'execució de quinze dies. S'estan eliminant els elements preexistents, tanques i runes, la regulació o terraplenat dels terrenys per aconseguir un sol pla. Es cobrirà amb material granulat. La majoria dels arbres es mantenen i s'aprofita per a rebaixar el talús que separa de la riera.

Entre les vuit finques hi havia l'antic aparcament de l'hotel Coral, de 2100 metres quadrats i que ha permès arribar fins als 7000 metres quadrats útils per a aparcament.

Els treballs tenen un cost de 31.000 euros.

L'Ajuntament ha remarcat que amb l'actuació s'amplien el nombre de places gratuïtes que ja superaran les 12.000, segons les dades recollides per l'Estudi de Mobilitat realitzant entre els anys 2015 i 2016. D'aquestes, unes 700 situades al front de mar i a la zona del Mas de les Figueres passen a ser de pagament en temporada alta: 350 de titularitat de Ports de la Generalitat, 250 de titularitat municipal corresponents al port esportiu) i la resta en zona blava.