L'empresa Windoor ha convocat «el primer rècord Guinness de vol en túnel» a l'Estat per a divendres vinent a Empuriabrava. L'objectiu és batre la marca de permanència de vol ininterromput que, en aquests moments, se situa en set hores i cinc segons. Els voladors Steff Millet i Manu Sarrazin intentaran batre aquesta marca amb set hores i mitja volant. Els diners es destinaran a una entitat benèfica.

El vol es realitzarà en formacions de quatre voladors. S'han sortejat espais de vol perquè altres voladors experimentats acompanyin Millet i Sarrazin en la seva gesta per completar equips de quatre persones. Els ingressos generats amb aquestes participacions es destinaran a la Fundació Famill'espoir en benefici de famílies amb nens amb necessitats especials.

Aquesta acció es realitza sota els auspicis de la FAI (Federació Aeronàutica Internacional) i de l'Associació Guinness World Records. Tres jutges FAI i un representant de la Guinness World Rècords Association presenciaran l'acció per tal de certificar la marca aconseguida.

A les deu del matí està previst que comencin a volar, de manera que el rècord podria arribar cap a dos quarts de sis de la tarda. Si s'assoleix, a tres quarts de sis de la tarda hi haurà entrega de diplomes i entrevistes i una demostració de vol dinàmic i relatiu.