Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que transportaven 138 plantes de Mossos d'Esquadramarihuana

El curiós del cas és que un dels arrestats era qui conduïa un vehicle llançadora, el qual anava més endavant perquè no enxampessin els seus companys que tenien 138 plantes de marihuana a dins del vehicle.

Els detinguts són tres homes i una dona, d´entre 22 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Miquel de Fluvià i Roses. Van quedar arrestats com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van passar cap a dos quarts de quatre de la tarda del dimarts 4 de juliol. Els Mossos de la comissaria l´Escala van saber que unes persones podrien estar transportant droga a Sant Miquel de Fluvià amb una furgoneta i un turisme.

Els agents van muntar un dispositiu per localitzar aquestes persones i van localitzar una furgoneta a la carretera C-31, al punt quilomètric 370.5, al terme municipal de Torroella de Fluvià, que podria coincidir amb la que estaven buscant.

Quan van aturar el vehicle, els Mossos d'Esquadra van identificar dos homes i una dona. En escorcollar-lo, els agents van localitzar a la part posterior, 138 plantes de marihuana.

Per aquest motiu, aquestes tres persones van quedar detingudes com a presumptes autores d´un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Un segona patrulla va aturar el turisme que faria de llançadora a uns centenar de metres més endavant de la furgoneta. En aquest cas, l´únic ocupant del vehicle va quedar també detingut.

Els detinguts, que no tenien antecedents, passen properament a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.