Els locals d´oci nocturn de Cadaqués portaran a terme aquest cap de setmana una campanya de civisme conjuntament amb la Fecasarm i l´Ajuntament.

Amb el lema "Maximum Fun, Minimum Disturbance!" (Màxima Diversió, Mínimes Molèsties), un grup de cinc locals dedicats a l´oci nocturn de Cadaqués, faran la campanya per tal de conscienciar als usuaris i millorar la convivència amb els veïns.

Durant la campanya, els cinc locals exposaran cartells i oferiran fulls informatius als clients, per tal de potenciar el respecte als veïns i el consum responsable.

La campanya s´estendrà a les xarxes socials i als mitjans de comunicació durant el mes de juliol i es prolongarà amb activitats puntuals al llarg de l´any.

L´objectiu és que tot tipus de públic pugui gaudir, tant de l´oferta nocturna com de la diürna durant la temporada d´estiu a Cadaqués, tot comptabilitzant-ho amb el descans dels veïns

El portaveu de Fecasarm, Julie Funnell ha manifestat que "volem que els nostres clients vinguin a divertir-se, però sempre d´una forma responsable, respectant el descans i el benestar dels veïns".

El Secretari General de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha manifestat que "és una gran notícia que un municipi com Cadaqués se sumi" a la tasca de Fecsarm en la seva lluita contra l´incivisme nocturn i que tant mal fa al sector, malgrat no ser-ne el responsable. Tot i així, continuem amb el nostre compromís en combatre´l amb el suport de les diferents administracions públiques".

La campanya de civisme nocturn compta amb el suport de l'Ajuntament de Cadaqués i de la Policia Local. Es porta a terme unes setmanes després dels incidents al carrer de matinada en els que es va produir una baralla en la qual un home va ser apunyalat i un policia ferit.