Dos detinguts per tràfic de drogues a la Jonquera. Aquest és el resultat d'una intervenció de la Guàrdia Civil que va posar al descobert fins a 10,8 quilos d'haixix.

La droga estava molt ben amagada, a dins del dipòsit de la gasolina. Els arrestats són una parella de nacionalitat espanyola

Els fets es remunten a aquest dilluns pels volts de les cinc de la tarda, quan agents de la Guàrdia Civil de La Jonquera van escorcollar un vehicle amb matrícula espanyola que en aquells moments anava cap a França.

Després d'identificar els dos ocupants, els policies van escorcollar l'automòbil. Van trobar una cosa sospitosa: que a sota del seient del darrere, on hi ha l'aforador -el filtre- que comunica amb el dipòsit de gasolina semblava que algú hi havia remenat.

Per aquest motiu, els agents van obrir-lo i en posar la mà al dipòsit van detectar uns paquets sospitosos. Un cop extrets, van donar positiu en haixix. En total hi havia 10,8 quilos d'aquesta droga.

Davant dels fets, els agents van detenir les dues persones per ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els policies van instruir les diligències corresponents i aquestes van ser posades a disposició del Jutjat Guàrdia de Figueres, juntament amb els dos detinguts per tràfic de drogues i la substància estupefaent comissada en aquesta actuació a la Jonquera.