Un nou vídeo promocional de la Badia de Roses s'espera difondre arreu del món. Forma part del nou material promocional, juntament amb un web, per donar a conèixer la marca després d'haver entrat a formar part fa quatre anys del Club de les Badies més Belles del Món.

Roses, Sant Pere Pescador, l'Escala i Castelló d'Empúries treballen per donar a conèixer a cada racó del planeta aquest entorn i que la marca la Badia de Roses sigui reconeguda internacionalment. La tasca per a publicitar-la és continua.

Amb el llançament del nou web i vídeo es pretén promoure les qualitats de la Badia de Roses, els seus Parcs Natural, la seva història i la cultura. Inclou imatges inèdites de la Badia i visualitzacions aèries del litoral. També s'hi poden veure celebracions com el Terra de Trobadors o festivals de música.

Badia de Roses from Visit Sant Pere Pescador on Vimeo.

Els continguts que s´han destacat són: béns culturals com els dòlmens, civilitzacions grega i romana, la Ciutadella de Roses, les viles medievals i el poble fluvial de Sant Pere Pescador. Un altre aspecte que es valora molt positivament al Club de les Badies és l'entorn natural, de què podem destacar els tres parcs naturals: Cap de Creus, Aiguamolls de l'Empordà i el Montgrí.

Al web es poden trobar fitxes detallades de totes les platges, així com informació de les activitats econòmiques, els ports esportius i marines, l'esport i turisme actiu, la gastronomia i l'agenda dels quatre municipis.

El club de les badies

El Club de les Badies més Belles del Món va ser creat el 1997 a Berlín i actualment en formen part 38, entre elles Roses. Sis estan a Àfrica, deu a Àsia, tres a Amèrica del Nord, tretze a Europa i sis a Amèrica del Sud. L´objectiu és preservar i promoure la seva riquesa. Per fer-ho, hi treballen les poblacions dels 26 països on se situen.

Des del web del club també disposa d'imatges i material promocional de les badies. A l'inici del web Roses és una de les tres imatges que apareix.