Bufets de marisc maridats amb vi d´una selecció de cellers de la DO Empordà. És una de les activitats de l'Hotel Spa Terraza per aquest estiu. La programació inclou set maridatges que es duen a terme tots els dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre, del 12 de juliol fins al 23 d´agost.

Hi participen els cellers Terra Remota, La Vinyeta, Mas Llunes, Arché Pagès, Vinyes dels Aspres, Oliveda i Espelt. Les actuacions musicals van a càrrec del músic rosinc Joan Bram, que és l´encarregat d´amenitzar les vetllades amb música ambiental amb saxo, teclats i veu.

L´Hotel Spa Terraza fa deu anys que organitza aquests maridatges.Un dels objectius és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines, a més de potenciar el seu talent.

"Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que ara celebra els seus 10 anys i que ha tingut molt d´èxit. Cal dir que més del 90% del vi que els clients consumeixen als nostres establiments és DO Empordà, i el que volem és donar a conèixer els productes de la nostra terra, un objectiu que s´està aconseguint any rere any", destaca el director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.