L'oposició carrega contra l'equip de govern de Figueres i tomba la moció sobre el circ

Enmig d'un ball de retrets, els regidors descarten la proposta del PDeCAT per garantir el finançament del Festival i el Museu - La formació del PSC intervé al principi del ple i abandona la sala perquè considera que el debat «ja no té cap sentit»

17.07.2017 | 22:09
Els regidors del PSC en el moment d´abandonar la sala de plens

L´ultim intent de l´equip de govern de Figueres per salvar el Festival i el Museu del Circ es va descartar en ple extraordinari que es va celebrar ahir a la nit. Després d´un ball de retrets per part de tots els grups municipals, Marta Felip i els seus quatre regidors no van poder sumar els suports suficients per poder tirar endavant una moció, presentada conjuntament amb el Partit Popular, que garantia el compromís d'invertir 1,1 milions els tres anys vinents per al museu i subvencions per als propers dos per al festival.

Amb 7 vots a favor (PDeCAT, PP, i el regidor no adscit Diego Borrego), 8 en contra (CUP, ERC, Compromís d´ERC, i els dos regidors no adscrits Manel Toro i Núria Galimany) i 2 abstencions de Ciutadans, Figueres va tancar definitivament la porta a una nova edició del Festival, la qual ja havia anunciat el propi promotor que no tornaria a celebrar-se.

El grup del PSC va intervenir al principi del ple i va abandonar la sala perquè considera que el debat «ja no té cap sentit». Així ho va explicar el seu portaveu, Pere Caselles, a Twitter
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema