Un motorista va acabar ferit de poca gravetat aquest diumenge al vespre a Roses. La Policia Local de Roses li va intentar fer la prova d'alcoholèmia en el moment del succés però no va ser possible perquè el conductor va ser incapaç de bufar, a causa de les ferides. L'accident va produir-se pels volts de les nou de la nit a la carretera de Canyelles -a l'altura del número 79- i a tocar de la platja dels Palangrers. L'home anava sol en una Honda NC-750 quan va xocar contra la vorera i va caure.

Ràpidament, testimonis van alertar el 112 i s'hi va personar la Policia Local, els Bombers i el SEM. Aquests van estabilitzar l'home, de 58 anys, que presentava ferides de poca gravetat i el van evacuar en ambulància cap a l'hospital de Figueres.

El comunicat mèdic va determinar que havia patit contusions a la cara i en una cama. Va rebre l'alta ahir a les nou. Els agents locals també van intentar fer-li passar la prova d'alcoholèmia durant la nit al centre sanitari la Guàrdia Urbana de Figueres, però finalment el seu estat no ho va permetre.

Finalment, els responsables de la Policia Local de Roses van determinar que no calia practicar-la, ja que l'únic ocupant de la moto s'havia accidentat tot sol i no hi ha havia signes evidents que anés begut en el moment que van ocórrer els fets.