Dos ofegats en menys de 24 hores a Empuriabrava. Sortosament cap de les dues víctimes va ser mortal. El primer dels fets es remunta en una piscina particular situada al carrer Mas Nou de Castelló d'Empúries. El dijous pels volts de tres quarts de cinc de la tarda, un home que s'estava banyant a la piscina va tenir problemes mentre s'estava banyant.

Ràpidament es van activar els serveis d'emergències. Fins al llocdels fets s'hi va desplaçar la Policia Local de Castelló i el SEM. Van treure l'home de l'aigua, el van atendre i tot seguit el van evacuar en una ambulància, en estat de poca gravetat, cap a l'hospital de Figueres. En total, el SEM va mobilitzar dues ambulàncies.

Per altra banda, aquest divendres al matí un altre home va resulta ferit greu mentre es banyava en un altre medi aquàtic. En aquest cas, un home de 76 anys va estar a punt d'ofegar-se mentre era a la platja d'Empuriabrava.

L'home va tenir problemes mentre s'estava a l'aigua, els socoristes el van treure del mar. I després, li van practicar les maniobres de reanimació que van continuar els serveis mèdics del SEM. L'home, de 76 anys, un cop estabilitzat i recuperat va ser traslladat en una ambulància del SEM ferit de gravetat a l'hospital de Figueres.

Aquest estiu està essent complicat a la Costa Brava i els medis aquàtics que hi ha a la demarcació de Girona. L'últim ofegament mortal es remunta a dimarts quan un home de 68 anys va morir ofegat a Roses en intentar rescatar un bot. Anava en un veler i al deslligar-se el bot va intentar recuperar-lo nedant, sense èxit.