La Policia Local de Cadaqués va dissuadir cap a un quart de set de la matinada d´ahir una baralla entre cic o sis joves al carrer Miquel Rosset. En aquell moment, un dels agressos es disposava a llançar una bombona de butà contra un altre agressor que l'agredia amb un cinturó. La mateixa nit es va detenir una dona que molestava els veïns.

Els agents van acudir al lloc alertats pel 112. Quan els joves van veure els agents van deixar anar a terra el material amb el qual s´agredien i van fugir. Únicament va quedar al lloc un noi que va resultar ferit.

Fonts policials van indicar a ACN que no ha volgut presentar denúncia ni identificar els implicats en la baralla.

Poca estona més tard, cap a les set del matí, els agents van rebre un altre avís. En aquesta ocasió d'una noia que, sota els efectes de les begudes alcohòliques, colpejava portes de cases, estava molt alterada i no deixava descansar als veïns. Els agents van intentar calmar-la durant una bona estona, almenys 45 minuts, però no va ser possible. La noia, que tampoc es va voler identificar va acabar agredint tres policies que van patir lesions lleus com ara rascades. Va ser detinguda per atemptat a agents de l'autoritat.Els fets van ocórre en un carrer que acumula queixes dels veïns per aldarulls.

Justament, el sector de l´oci nocturn va engegar fa unes setmanes una campanya de sensibilització per conscienciar del consum responsable d´alcohol i del respecte al descans dels veïns. Segons Fecasarm,

El president, Joaquim Boadas, insisteix, però que «aquests fets són atribuïbles únicament a la persona que els porta a terme i que el sector d´oci nocturn no hi té res a veure».