Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir dimarts un home per Mossos d'EsquadrarobarEl detingut és un home, de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Roses.

Els robatoris van ocórrer la nit del dia 21 al 22 de juliol, en un pàrquing comunitari del carrer Ponent on van aparèixer al matí diversos vehicles saquejats.

Els mossos, quan van tenir coneixement del fets, van adreçar-se a fer comprovacions.

De dins dels sis cotxes, els lladres es van endur càmeres de fotografiar, diners, roba diversa, un ordinador portàtil, 3 telèfons mòbils, un lector de DVD i diverses ulleres de sol. Els agents van iniciar una investigació per tal d'identificar l'autor dels fets. Després d'estudiar diferents indicis els mossos van veure que els robatoris els havia perpetrat una única persona i que aquesta podria ser un veí de l'edifici.

Dimarts els agents van identificar l'home i el van detenir com a presumpte autor dels fets.

A més els policies van veure que el jove tenia dues ordres de detenció i ingrés a presó dictades per dos jutjats de Getafe i Madrid.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 26 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.