Un home va resultar ahir ferit en xocar dos camions a l´autopista AP-7 a la Jonquera. A conseqüència de l´accident es va restringir el trànsit als dos carrils. Inicialment i més tard es va donar pas alternatiu. Es van generar retencions que van superar els cinc quilòmetres durant les més de tres hores que van ser necessàries per retirar els vehicles i recuperar la normalitat a la carretera.

L´accident es va produir quan faltaven tres minuts per les tres de la tarda al tram final de l´autopista a la Jonquera. Segons el Servei Català de Trànsit, els dos camions de gran tonatge van col·lidir per encalç.

Al lloc s´hi van desplaçar els Bombers, els Mossos s. Un dels dos conductors dels camions van resultar ferits, tot i que no de gravetat. Una ambulància va traslladar la víctima a l´hospital de Figueres.

Les tasques per retirar els camions de la calçada van tardar més de tres hores. Això va generar retencions fins passades les set de la tarda. Quan faltava poc per dos quarts de vuit es va donar per normalitzat el trànsit.

L´autopista ha registrat en els darrers dies importants retencions causades per la sortida de turistes i els controls policials. Ahir, però, hi havia congestió amb retencions d´uns dos quilòmetres.