La Guàrdia Civil per tal de desmantellar un grup dedicat a les estafes per internet.

Segons fonts del cos, es van realitzar uns cinc escorcolls en diversos locutoris i bars d'ambdues localitats de l'Alt Empordà.

L'actuació policial va començar a primera hora del matí i es va acabar a primera hora de la tarda. Al centre de Figueres, els agents van causar un xic d'alarma ja que es trobaven en carrers molt cèntrics i alguns dels veïns van pensar que podia ser algun operatiu relacionat amb els atemptats de Barcelona i Cambrils.

Els establiments registrats a Figueres van ser almenys en un bar de la plaça de les Patates i en un locutori del carrer de l'Esperança, on els agents van entrar i van estar buscant evidències per si s'hi porten a terme estafes. La Guàrdia Urbana de Figueres també va col·laborar amb els agents de la Guàrdia Civil. A la Jonquera, la policia va actuar també al centre del poble.

S'apunta que els membres de la banda realitzaven estafes per internet mitjançant les targetes de crèdit dels clients. Per tot això, dels locals la policia se'n va emportar documentació i material informàtic. Ahir en tancar l'edició encara es desconeixia si finalment s'havia portat a terme cap detenció per un delicte contra la propietat intel·lectual.