Els Mossos d'EsquadraEls fets es van produir aquest passat dimarts a tres quarts de nou del vespre. L'home que no conduïa el vehicle va baixar i va entrar a dins l'establiment amb un casc i un passamuntanyes posat.

Segons va declarar la treballadora de l'estació de servei, l'home no portava cap arma visible en aquell moment, però va insinuar que en podria tenir alguna a sota la jaqueta. Aquesta insinuació va ser suficient per espantar la dona i poder-li facilitar l'extracció de diners, amb la qual es va poder endur de la caixa uns 600 euros en bitllets i monedes. Un cop finalitzat el robatori, la moto hauria marxat, sense llum, en sentit Vilajuïga per la carretera GI-610.

A banda del vehicle, un escúter vell, hi ha un altre objecte del cas que fa pensar els Mossos que aquesta parella ja hauria comès almenys un altre robatori en un període temporal no gaire llunyà. En aquesta ocasió es va dur a terme dilluns passat a Figueres i entre els implicats hi havia una persona que duia un casc similar, de colors blau i blanc. A hores d'ara els efectius dels Mossos mantenen oberta la investigació per trobar els autors del fet.