Una barca d'arrossegament de Roses va pujar el cos d'un home de mitjana edat sense vida a les xarxes quan estava pescant a unes 4'5 milles de les illes Medes. El cadàver presentava un fort cop al cap. Segons va explicar un dels pescadors, estaven fent la seva feina com cada dia quan a unes 4'5 milles de les illes Medes en direcció al cap de Begur van pujar les xarxes des d'una profunditat d'entre 110 i 120 metres i es van adonar que hi havia un cos humà. De manera immediata van alertar els Mossos d'Esquadra

Ja a Roses, agents dels Mossos d'Esquadra van fer una primera inspecció ocular del cadàver i la policia científica va prendre les mostres que va creure necessàries. Es tracta del cadàver d'un home d'entre uns 50 i 60 anys d'edat que no presentava signes de descomposició, fet que apuntaria que potser no portava ni un dia mort.

L'home portava una motxilla en la qual es va localitzar un trepant, una radial i una àncora petita, però no portava a sobre cap tipus de documentació. Per intentar identificar-lo, els mossos estan buscant en les denúncies de desapareguts s. També ajudarà en la identificació l'autòpsia, que haurà de determinar les causes de la mort i quan es va produir.