Figueres celebra la Mostra del Vi amb 14 cellers i més de 30 activitats

La fira gastronòmica, que comença avui i s'allargarà fins diumenge, compta amb un estand-botiga on es poden adquirir tots els vins presents al certamen. El cuiner i gastrònom Pep Nogué és el pregoner d'aquesta edició

07.09.2017 | 07:15
Figueres celebra la Mostra del Vi amb 14 cellers i més de 30 activitats

La Rambla de Figueres acull a partir d'avui, i fins aquest diumenge, la 33a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà. El certamen compta enguany amb la participació de més de vint expositors, que permetran gaudir d'una àmplia oferta de cellers i productes agroalimentaris de l'Empordà.

Paral·lelament, els visitants de la fira gastronòmica podran gaudir de les més de 30 activitats vinculades al món del vi que s'han organitzat per aquestes dates.

Enguany el pregoner serà Pep Nogué, cuiner i gastrònom, col·laborador del programa Tapias variades de Catalunya Ràdio i de la revista gastronòmica Cuina. Nogúe inaugurarà demà la fira, que es presenta enguany amb un nou estand-botiga de tots els cellers on es podran adquirir tots els vins presents al certamen.

La Mostra del Vi de l'Empordà retrà homenatge a la Capitalitat de la Sardana de Figueres dedicant-li el cartell, i també, un concert de la Cobla Maricel, titulat Arran de Terra: Música i Vi, demà el vespre a la plaça Josep Pla.

Aquesta edició busca la professionalització de la Mostra, i la consolidació i millora de la nova distribució, amb més espais de tast i d'activitats, dividint la Rambla en diferents espais: Espai DO, Espai concerts, Espai tallers, Espai lúdic i de tast, i l'espai botiga. Durant els quatre dies que dura la mostra, s'organitzen un munt d'activitats al voltant del món del vi i de l'Empordà: visites guiades, tallers infantils, degustacions temàtiques, tastos guiats, exposicions, concerts de petit format i promocions i descomptes a hotels, restaurants i museus.

La darrera edició de la Mostra del Vi de l'Empordà celebrada a Figueres va comptar amb més de 10.000 visitants i enguany s'espera mantenir i intentar superar aquesta bona xifra.

Els objectius de la Mostra del Vi de l'Empordà són treballar conjuntament amb les entitats relacionades am el foment de l'enoturisme, promocionar la Marca Empordà a través dels vins de la DO Empordà, promoure la cultura del vi i posar en valor els vins de l'Empordà donant-los a conèixer i acostant-los al públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema