L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Club de Golf Peralada i Vins i Caves Castell Peralada celebren dissabte una nova edició del TastaSwing en el que es combina l'esport i les degustacions gastronòmiques i de vins.

La proposta consisteix en un torneig en el que els participants jugaran el golf i aniran fent degustacions.

En els forats 5, 10 i 16 es podran degustar plats com Broqueta de carbassó a la planxa amb formatge de cabra i mel, Cullereta de tataki de tonyina vermella amb verduretes i salsa teriyaki, Mini carpaccio de magret d'ànec a les fines herbes, entre d'altres i acompanyats millor productes de Peralada com nou Privat Chardonnay Reserva Brut Nature 2015. El sommelier de Caves Castell de Peralada, Diego González serà l'encarregat de guiar als participants en aquesta ruta culinària.

El torneig acabarà amb un dinar i un lliurament de premis. L'any passat es van inscriure 65 golfistes i es van repartir sis-centes degustacions.