La Policia Local de la Jonquera va enxampar el passat 26 de setembre quatre dones de nacionalitat francesa després de robar en quatre establiments del municipi i el Pertús material valorat en 1.204,47 euros.

Les presumptes lladres van fugir amb un cotxe després d'intentar robar en una perfumeria de la zona de la duana. L'establiment els va alertar i un dels empleats els va facilitar una sèrie de dades del vehicle que al final van resultar útils per a la recerca del cotxe i posterior desenvolupament dels fets.

Els agents van iniciar la recerca de les sospitoses i finalment van localitzar el cotxe i les quatre dones al carrer doctor Subirós del Pertús cap a les 3 de la tarda.

Un cop localitzat el vehicle es va procedir a identificar les quatre persones que eren de nacionalitat francesa i es va procedir a fer un escorcoll del vehicle que duien.

Robatoris en 4 botigues

El resultat final va ser la recuperació de material presumptament furtat a les botigues Nike i Lefties del centre comercial Gran Jonquera, material furtat a una perfumeria de la Jonquera i bosses de compra d'alimentació d'un supermercat del Pertús.

El material recuperat a la botiga Nike tenia un valor de 824 euros, el material de l'establiment Lefties de 149 euros, a la perfumeria havien furtat per valor de 95,02 euros i al supermercat del Pertús per un valor de 136,45 euros.

Un cop finalitzades les gestions i recuperat tot el material, es van imputar les quatre dones per un presumpte delicte de furt.

Els comerciants de la Jonquera han de tractar diàriament amb possibles lladres i molts d'ells han de contractar vigilància privada.