L´onzena Fira del Vehicle d´Ocasió de Figueres que es va celebrar entre el 6 i 8 d´octubre, va vendre 210 vehicles, superant les xifres de l´any passat i enfilant-se fins una facturació de 2.520.000 euros.

Al llarg els tres dies de la fira, unes 11.000 persones han visitat l´espai de 6.000m2 al Recinte Firal, on s´exposaven prop de 450 vehicles entre els 14 concessionaris participants.

Segons les dades facilitades per l´Ajuntament, el volum de negoci de la Fira del Vehicle d´Ocasió d´enguany ha superat, per la mínima, les xifres de l´edició anterior. Aleshores es van vendre 205 cotxes i es va assolir una facturació de 2,4 milions d´euros.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, considera un èxit la nova edició, tenint en compte l´increment de vendes i d facturació, i destaca que la Fira s´ha convertit en un «certamen de referència, no només a l´Alt Empordà, sinó en tot l´àmbit de les comarques gironines».

A més, l´esdeveniment va compartir ubicació el diumenge amb la sisena edició de la Fira Adoptàlia, que promou l´adopció d´animals.