L'Ajuntament de Capmany ha denunciat públicament que des de fa un parell de setmanes estan patint actes incívics. Se'ls ha malmès diversos equipaments municipals i han danyat vehicles de particulars. L'Ajuntament fa una crida

L'alcalde, Joan Fuentes, ha fet públic en un comunicat que «han patit danys a la parada del bus, les finestres del magatzem municipal, el reg automàtic, moltes jardineres de fusta i algunes tanques que protegien obres acabades d'executar».

Ratllades i pintades a cotxes

Afegeix que també hi ha hagut danys en vehicles. «Un nombre considerable de cotxes de veïns del poble, aparcats al carrer del Pont i d'altres al pàrquing públic del camp de la Milagros, han estat ratllats, alguns reiteradament i amb dibuixos de molt mal gust», relata l'alcalde.

L'Ajuntament ha presentat denúncia davant els Mossos d'Esquadra, que assegura que està intentant identificar els autors dels fets.

L'alcalde de Capmany també demana col·laboració als veïns per aportar qualsevol dada que ajudi a identificar els responsables per tal que responguin pels fets.