L'Ajuntament de Roses acaba de treure a licitació el projecte consistent en l'arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població, amb una nova fase d'actuacions que renovarà un total de 36 carrers i 29.790 m2. El pressupost previst és de 410.897 euros i els treballs tenen un termini d'execució de dos mesos.

Aquests treballs s'inclouen dins l'anomenat Pla PVIR que el consistori ve realitzant durant els darrers anys, i que té per objecte una millora i condicionament continuats de la vialitat a Roses.

El pla consisteix en la realització periòdica de treballs d'asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores per garantir la seguretat viària i l'accessibilitat. S'aniran renovant els que estan més deteriorats.

En parts dels carrers només es repararan els danys causats per elements com les arrels dels arbres. En altres es repararan els danys i es restituïrà la capa d'asfalt. En un tercer grup de carrers amb un estat de deteriorament superior es farà una estesa d'una nova capa d'asfalt.