L'Ajuntament de l'Escala té previst començar aquesta setmana les obres de millora de l'avinguda Montgó, adjudicades per 361.000 euros. Els treballs comportaran canvis en la circulació, tot i que en sentit avinguda Riells es mantindrà sempre un carril de trànsit obert.

Els treballs es porten a terme des de la cruïlla de l'avinguda Riells fins al carrer Ginesta. Aquí és on hi haurà un carril obert mentre durin els treballs sempre en direcció cap a l'avinguda Riells.

El trànsit que vagi cap a Montgó s'haurà de desviar. El circuit recomanat per l'ajuntament són els carrers Barcelona, Bisbal, Gladiol i Sant Briu fins arribar a l'avinguda Montgó.

El projecte de millora de l'avinguda Montgó permetrà l'ampliació les voreres i crear un tram més de carril bici per tal de donar major protagonisme als vianants. Mentres es resol la creació d'una nova bossa d'aparcament a la zona, es mantindrà part dels aparcaments a l'espai que posteriorment s'usarà com a carril bici.

Des de fa temps es negocia la possibilitat de disposar d'un solar d'un particular com a aparcament. L'Ajuntament diu que la resolució està en procés.

L'avinguda on tenen lloc les millores té un elevat trànsit, principalment a l'estiu. La resta de l'any la intensitat és baixa.

Passeig de Riells

A la zona s'estan portant a terme també les obres per allargar el passeig de Riells. Els treballs permetran continuar el passeig litoral des del tram actualment de vianants fins a la Clota vorejant la costa. L'adjudicació s'ha fet per un import de 623.800 euros.