Un veí de Llançà es va trobar a principis de mes amb una situació que malauradament no oblidarà. Va veure com li robaven a dins del cotxe i se li volien emportar l'aparell de ràdio. Els va cridar l'atenció i un d'ells el va respondre violentament, el va agredir amb un pal. Després, ambdós delinqüents van fugir.

La Policia Local de Llançà va assistir el robatori i va poder recollir els primers indicis per tal de poder localitzar els delinqüents. Els Mossos d'Esquadra que suposadament havia perpetrat l'agressió i el robatori a l'interior de vehicle.

Finalment, el passat 15 de novembre, els Mossos van detenir el presumpte autor a Figueres.

El delinqüent, que compta amb diversos antencedents policials, és veí del poble, té 22 anys i nacionalitat marroquina. Aquest jove va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 16 de novembre, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es remunten al 4 de novembre a l'avinguda de Mestral de Llançà, on hi va haver el robatori El propietari, que es va adonar que dos homes li havien obert el cotxe i li estaven sostraient el radiocasset, va cridar l'atenció als dos homes i un d'ells el va agredir amb un pal.