L'Ajuntament de Figueres va celebrar ahir una Audiència Pública sobre l'estat d'execució del pressupost del 2017 (59,7 milions). Les xifres encara no són definitives i la liquidació es presentarà un cop es tanqui l'exercici, però les dades ahir van permetre fer-se una idea del que ha sigut en termes de pressupost municipal aquest 2017.

Tal com va explicar l'alcaldessa Marta Felip i el regidor de Tresoreria, Rendes i Recaptació, l'estat d'execució de les inversions del pressupost se situa en el 42,5%. Així, dels 7,5 milions d'euros previstos, se n'han invertit 3,2.

D'entre els projectes engegats, s'ha finalitzat la nova pista esportiva coberta a l'escola Joaquim Cusí; el carril bici de Vilatenim, on s'ha finalitzat el traçat i falta l'arbrat i la pavimentació; el nou local social a l'estadi de Vilatenim, la reurbanització del sector calçada dels monjos i plaça Tarradellas; la urbanització del carrer Joan Arderius i la compra i arranjament de l'aparcament de la carretera de Llançà. També s'han iniciat la redacció dels projectes del nou pavelló i la museïtzació de la casa natal de Dalí, entre d'altres.

D'altra banda, l'estat d'execució de la despesa corrent del pressupost és del 71,7%, situant-se en 17 milions d'euros.