Un home va agredir sexualment la cuidadora del seu pare aquest dimecres a Ventalló i a més va ferir un agents dels Mossos d'Esquadraquan aquest intentava mediar amb el presumpte agressor.

Segons assegura la víctima a més, l'home la va retenir contra la seva voluntat a la casa del pare d'ell. Fins i tot li va prendre el telèfon mòbil perquè no pogués contactar amb la família.

Aquest matí ha passat a disposició judicial i el jutge l'ha enviat a presó.

El fet que la dona no tornés a casa va fer que el seu marit el matí de dijous decidís anar a la casa on treballa la seva esposa i un cop allà va trobar-se amb una situació que va fer que avisés els Mossos d'Esquadra.

Va veure la seva dona sense roba i retinguda per l'home -el fill del que té cura la dona-, que presenta problemes mentals. L'home va alertar els Mossos i s'hi van presentar diverses patrulles de la Comissaria de Districte de l'Escala dels Mossos.

Quan el presumpte agressor va veure els agents, va treure dues armes Una de perdigons amb mirilla telescòpica i l'altra d'aire comprimit. Aquest va mostrar la dona despullada pel balcó, la va fer tornar a entrar a dins de casa i després va amenaçar els agents i va disparar contra un dels policies, un sergent que va quedar ferit d'un braç. Va haver de ser atès pel SEM i traslladat a l'hospital de Figueres.

Posterioment, cap al migdia l'home va baixar de casa fins al carrer i va ser detingut. Tot apunta que podria tenir algun problema mental, si bé, estava despressiu.

L'home va quedar arrestat pels fets i està imputat de ser el presumpte autor de diversos delictes com són: detenció il·legal, atemptat contra els agents de l'autoritat, lesions i agressió sexual. El detingut és veí de l'Armentera, té 58 anys i nacionalitat espanyola. No tenia antecedents policials fins ara.