La Policia Local de Roses s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris" impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats d'aparença similars als oficials de la Policia Local, que des d'avui, divendres 15 de desembre, ja estan a la venda. Llançà també es va adherir recentment a la iniciativa.

La campanya compta ja amb la col·laboració d'una vintena de policies locals d'arreu de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la ven'a d'escuts brodats de cada municipi.

Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incoporada l'etiqueta #pelsvalents.

L'escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a les dependències de la Policia Local de Roses.

La recapta dels diners s'ingressaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia (trasllats, temps d´ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.)