L'Ajuntament de Palau-saverdera ha completat la neteja de l'antiga carrerada del Bach. Els treballs permeten anar caminant per la muntanya des del nucli antic fins a la pedrera de Mas Isach.

La primera part d'aquesta carrerada, que va des del Collet fins al rec del Bach, es va recuperar fa un parell d'anys i ara s'ha recuperat el segon tram, que passa pel sector de la Torrana i va fins al camí de coll de Planells, ja a la muntanya del Mas Isach.

Aprofitant la mateixa actuació, l'Ajuntament ha netejat i condicionat tot el traçat del camí Ral per dins del terme municipal i el traçat del camí de la depuradora.

Aquestes actuacions es van adjudicar a l'empresa Artea Medi Ambient el passat mes d'octubre per import de 3.922.22 euros. La Diputació de Girona ha subvencionat 1.000 euros de l'import total d'aquests treballs.

Neteja dels itineraris

Abans de l'estiu, l'Ajuntament va netejar tots els itineraris de la muntanya i el camí vell que va de Palau a Roses. La primera actuació es va adjudicar a l'empresa Arico Forest SL per 1.910,59 ?.