L´Ajuntament de Figueres invertirà 85.000 euros en equipaments esportius a la zona d´Horta Capallera, resultat d´un acord entre el PP i l´equip de govern. La portaveu del grup municipal popular a l´Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha explicat que la reforma inclourà «la pista existent de bàsquet de 3x3, la construcció d´una pista de petanca i una altra de tennis de taula, entre d´altres».

Olmedo ha lamentat, però, que «vam reclamar que aquesta partida s´inclogués en els pressupostos del 2017 i, per tant, arriba amb molt retard». «Tot i així, gràcies al nostre treball, constància i insistència en el projecte, aviat seran una realitat aquests equipaments esportius tan reclamats pels veïns i veïnes de la zona», ha afegit.

La regidora ha fet les declaracions després de mantenir una trobada amb el regidor de Serveis Urbans Quim Felip, el president de l´Associació de Veïns d´Horta Capallera, membres de la Junta i veïns de la zona, en la que s´ha arribat a un acord «satisfactori» per tal de tirar endavant definitivament el projecte.