La Guàrdia Civil ha comissat en un sol dia 5,6 quilos de Guàrdia Civil marihuana

Les actuacions són d'aquest dilluns i en total hi ha tres arrestats, dos de nacionalitat francesa i un italià.

El detingut, un jove italià de 25 anys, transportava ell sol més de 5,1 quilos d'aquesta droga.

La primera intervenció de la Guàrdia Civil va ser pels volts de dos quarts de set del matí de dilluns en un control fiscal que estaven fent a l'N-II a l'altura de la Jonquera.

Els agents van escorcollar un vehicle amb matrícula francesa que circulava en direcció a aquest país. A dins hi anaven dos homes.

Els agents van descobrir que transportaven droga i que estava amagada en el buit de la roda de recanvi. Hi havia 470 grams de marihuana a dins d'una bossa.

Davant dels fets, van arrestar S.R. de 27 anys dedat i nacionalitat francesa i T.C. de la mateixa edat i nacionalitat per un suposat delicte contra la salut pública.

La segona de les actuacions va anar a càrrec d'agents de la secció fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera pels volts de les dotze del migdia del mateix dilluns. Van fer aturar un vehicle amb plaques italianes a l'AP-7, on hi anava només un jove.

Els agents van escorcollar el maleter i van trobar-hi dues maletes i a dins hi havia dues bosses de color gris tancades al buit que contenien 5,130 quilos de marihuana.

Els policies van arrestar a l'ocupant, el ciutadà Italià G.C., de 25 anys per un suposat delicte de tràfic de drogues.

Les diligències instruïdes, els detinguts i la droga comissada va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia a Figueres.