Un jove va morir la matinada de dimarts a dimecres en un accident de trànsit a l'N-II al seu pas per la Jonquera. El sinistre mortal va consistir en una sortida de via d´un Fiat 500 de color blanc, que duia plaques franceses.

De moment es desconeix la identitat del finat perquè no portava documentació a sobre. Els Mossos d´Esquadra estan investigant qui era.

L'accident mortal es va produir quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la matinada al punt quilomètric 773 al terme municipal de La Jonquera, a l´entrada del municipi i a prop d´una rotonda.

Per causes que encara s´estan investigant, un turisme va sortir de la carretera, va fregar contra un fanal i, com a conseqüència, el conductor i únic ocupant del vehicle va perdre la vida. Els serveis mèdics del SEM malgrat els intents no van poder reanimar-lo.

La víctima mortal és un home, aparentment d'entre 20 a 30 anys.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i la Policia Local de la Jonquera.

Quant a l'afectació viària, no va produir-se´n cap derivada d´aquest accident de trànsit, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Es tracta del tercer accident de trànsit mortal a les comarques de Girona d'aquest any 2018. El primer de l'any també va succeir a la comarca de l'Alt Empordà i va tenir lloc al municipi de Llançà, el dia 16 de gener. Una veïna de Llançà de 66 anys va morir en un xoc frontal a l´N-260.

El segon sinistre mortal va ser el 21 de gener. Va morir un motorista de 72 anys a la GI-555, coneguda com a l´altra carretera de la Vergonya, a Riudarenes.