Una setmana exacte després que un camió xoqués contra el sistema d´accionament de les barreres del pas a nivell del tren de Figueres, un altre conductor ha tornat a malmetre l´estructura. Els fets han passat aquesta passada nit, pels volts de dos quarts de dotze, quan un vehicle ha xocat contra la barrera del pas a l´Avinguda Vilallonga. El conductor va avisar els serveis d´emergència, segons fonts municipals, i va donar negatiu en el control d´alcoholèmia.

Arran de l´incident, la Guàrdia Urbana va regular el pas de vehicles fins la reparació de la barrera que, segons fonts municipals, es va allargar durant una hora. Pocs minuts després de la mitjanit la barrera es donava per reparada i es restablia la circulació pel pas a nivell.

En l´altra ocasió, el passat 15 de febrer va ser el conductor d´un camió el que va destrossar la barrera i el sistema d´accionament. Els fets van passar també durant la nit i el conductor va marxar del lloc dels fets, tot i que va trucar unes hores més tard per indentificar-se. Aleshores la reparació del sistema es va allargar durant més de 12 hores, durant les quals el trànsit també va estar tallat.