Els restaurants dels col·lectius La Cuina de l'Empordanet i La Cuina del Vent oferiran sopars maridats amb els vins dels cellers de la DO Empordà, cada divendres, del 2 de març al 15 de juny. Tots els menús inclouran una elaboració de pa amb tomata i oli de la DOP Oli de l'Empordà.

La 6a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb els restaurants dels col·lectius gastronòmics La Cuina de l'Empordanet i La Cuina del Vent i amb els Cellers de la DO Empordà, es va presentar ahir al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona. L'acte va comptar amb la presència dels cuiners d'ambdós col·lectius i representants dels cellers participants.

La campanya, que es durà a terme cada divendres del 2 de març al 15 de juny (exceptuant el de Setmana Santa), consta de menús confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament. La campanya va néixer amb l'objectiu d'oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d'alta qualitat. També d'enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants.