La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava complirà trenta anys amb una edició on participaran 35 empreses i 450 embarcacions a la venda. La fira se celebrarà del 24 de març a l'1 d'abril. Les empreses han anat introduint embarcacions noves i seminoves perquè s'ha reduït l'oferta disponible de vaixells de segona perquè la venda s'ha incrementat en els darrers anys.

Les embarcacions es trobaran exposades entre l'espai d'entrada al Club Nàutic d'Empuriabrava i els pantalans dels canals. S'exposaran Jet Skis, motores i velers de diferents dimensions i preus, des de les eslores més petites i preus més assequibles, fins a grans vaixells de luxe. L'oferta estarà entre els 2 i els 22 metres d'eslora.

Els organitzadors han constatat que «el mercat de segona mà cada vegada es més reduït i a vegades es fa difícil poder oferir bones ocasions, ja que en els darrers anys i amb l'alentiment del mercat, la segona mà s'ha venut a bon ritme». Per això, i per tal de continuar oferint bons productes, les empreses expositores han anat introduint embarcacions noves i seminoves.

Fira de referència

La Fira del Vaixell és la Fira d'embarcacions d'ocasió de les fires més importants que se celebren a l'Estat. La mitjana de vendes tancades a final de la fira se situa al voltant dels dos milions d'euros. Estarà oberta al públic diàriament de 10 del matí a 7 de la tarda i l'entrada serà gratuïta.