L'Escala ha començat avui els treballs de reparació dels danys ocasionats per la darrera llevantada, amb l'objectiu que s'hagin enllestit de cara al pont de Setmana Santa.

A la zona de la Punta s'han de substituir divuit de les peces de granet de coronació del mur del front marítim, que van ser aixecades pel fort temporal. A més, es reforçaran els anclatges amb el mur de totes les peces en el tram més exposat als temporals.

També s'ha decidit rejuntar totes les peces del paviment de la punta i els anclatges dels bancs. Les peces noves s'han hagut d'encarregar i, per això, els treballs no han pogut començar fins aquesta setmana. Aquestes actuacions no suposaran cap sobrecost per l'Ajuntament i han de ser assumides dins del projecte.

També es farà una actuació d'urgència a la Riba Petita, que també va resultar danyada pel temporal.

D'altra banda, també s'estan fent tasques de condicionament de les platges per tal de tenir-les a punt per a aquests dies festius. Cal tenir en compte, però, que els treballs de millora de les platges i d'aportació de sorra, en cas que fos necessari, no es fan habitualment fins més a prop de l'estiu, donat que en aquesta època de l'any encara és freqüent que hi pugui haver més temporals.