Després d'una visita de seguiment de les obres, el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, ha apuntat que el tram de l'avinguda Riells entre el carrer Sibil·la de Fortià i la Clota Petita, ja està pràcticament completat i amb el paviment definitiu col·locat, de manera que la setmana vinent està previst que es pugui reobrir a la circulació, un cop col·locada la senyalització. Aquesta prolongació del passeig de Riells, marca un carril de circulació de vehicles, un carril bici i espai per a vianants.

Es continua treballant per acabar la part del projecte corresponent a la zona de la Clota Petita i el pas de vianants per la punta del Noi Esquerrà, uns treballs que es preveu que s'allargaran encara cap a un mes i mig.

Pel que fa referència al projecte de millora del tram inicial de l'avinguda Montgó, entre el giratori de l'avinguda Riells i el carrer Gerani, de cara a dijous de la setmana vinent està previst que s'hauran completat les noves voreres i col·locat l'arbrat i que pel pont de Setmana Santa s'obrirà provisionalment al trànsit els dos carrils de circulació de vehicles. Després de Setmana Santa es farien els treballs restants, que inclouen el reasfaltatge dels vials de circulació, la col·locació del nous fanals i la instal·lació de contenidors soterrats a la confluència amb el camí del Palau.