La intensa tramuntana no va impedir que l´Embarraca´t fes ple absolut el dilluns a la nit. I és que el «combat de galls» entre Orquestra Maribel i Di-Versiones (batejat també com a «Marisiones») s´ha convertit en una combinació infal·lible allà on van.

L´Embarraca´t va tremolar en la seva tercera nit amb un públic intergeneracional. Els grans èxits no entenen d´edats. Les millors versions des dels anys 60 fins a l´actualitat van fer aixecar un públic entregat que va entonar himnes tan diversos com l´Eye of the tiger, dels Survivor, L´Estaca, de Lluís Llach, L´Empordà, dels Sopa de Cabra, o el Despacito de Luis Fonsi.

Si Di-Versiones i Maribel mouen mars de gent per separat, la suma de les dues orquestres gironines compartint escenari és èxit assegurat. A més, el públic va trobar-hi allò que buscava: una bona dosi de versions amb una posada en escena allunyada de les orquestres convencionals.

Però abans del concert de versions, la mateixa plaça Europa (on se celebra l´Embarraca´t) va acollir un sopar popular a la fresca. Es tracta d´un dels actes alternatius organitzats enguany sota el lema «Repensem barraques».